TORO

Sjysaus original 15g

Varenummer: 07037610015448

TORO Sjysaus er en av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et perfekt utgangspunkt for å lage din egen saus. Sjysaus passer godt til biff, stek og koteletter - hev gjerne smaken ved å tilsette litt av stekesjyen før servering. Lett å like, lett å lage. 

Næringsinnhold

Per 100 ml Per porsjon 50 ml
Energi 71 kJ 36 kJ
Energi 17 kcal 9 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
0,3 g
  • 0 g
0,2 g
  • 0 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
2,8 g
  • 0,3 g
1,4 g
  • 0,2 g
Protein
    0,6 g
      0,3 g
        Salt
          0,97 g
            0,49 g

              Tilberedning

              1. Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 3 dl vann.
              2. Kok opp under omrøring, bruk visp.
              3. Kok sausen 5 minutter.
              Perfekt som basis til din egen saus, tilsett stekesjy.

              Ingredienser

              maisstivelse, aroma, modifisert potetstivelse, salt, hvetemel,sukker, solsikkeolje, fargestoff (ammoniert karamell), krydder,gjærekstrakt

              Helt uten tilsatt palmeolje

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Del på epost Skriv ut