Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 75 g | |
---|---|---|
Energi | 700 kJ | 525 kJ |
Energi | 167 kcal | 125 kcal |
Fett
|
9,3 g
|
7,0 g
|
Karbohydrat
|
17 g
|
12,8 g
|
Protein |
3,9 g |
2,9 g |
Salt |
0,17 g |
0,13 g |
Tilberedning
Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.
Ingredienser
melk, sukker, kirsebær 6 %, vann, fløte 5 %, konsentrertkirsebærsaft, mysepulver (fra melk), skummetmelkpulver, gelatin(fra svin), naturlig vaniljeekstrakt, emulgator (E472b), stabilisator(tragakant, johannesbrødkjernemel, karragenan), surhetsregulerendemiddel (natriumsitrat, melkesyre, askorbinsyre), fargestoff (karmin),aroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet