TORO

Pasta Bolognese 65g

Varenummer: 07037610031226

TORO Rett i koppen Pasta Bolognese gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten.

Næringsinnhold

Per 100 g Per porsjon 285 g
Energi 343 kJ 978 kJ
Energi 81 kcal 231 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
0,6 g
  • 0,1 g
1,7 g
  • 0,3 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
15 g
  • 3,4 g
42,8 g
  • 9,7 g
Protein
    3,1 g
      8,8 g
        Salt
          0,79 g
            2,3 g

              Tilberedning

              ENKEL TILBEREDNING  Åpne lokket halvveis, hell kokende vann opp til streken og rør godt.  Legg ned lokket og vent 5 minutter.  Riv av lokket og rør litt til. Kos deg!

              Ingredienser

              pasta 58 % (durumhvete), grønnsaker (tomat 14 %, løk, gulrot,sellerirot), modifisert potetstivelse, sukker, storfekjøtt 4 %,maltodekstrin, aroma, salt, gulrotekstrakt, rapsolje, hvitløk, krydder,persille, antioksidant (rosmarinekstrakt)

              Tørkede råvarer gir naturlig lang holdbarhet og bevarer næringstoffer og den gode smaken. 

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Ja
              egg
              Nei Spor av
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Nei Spor av
              sennep
              Nei Spor av
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Del på epost Skriv ut