TORO

Bearnaisesaus original 28g

Varenummer: 07037610009041

Den gode smaken av bearnaisesaus slik du kjenner den! TORO Bearnaisesaus er perfekt til biff, stekt eller grillet kjøtt og fisk. Tilsett gjerne litt stekesjy fra stekepannen etter du har stekt kjøttet. Lett å like, lett å lage.

Næringsinnhold

Per 100 ml Per porsjon 50 ml
Energi 1050 kJ 525 kJ
Energi 254 kcal 127 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
24 g
  • 7,2 g
12,0 g
  • 3,6 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
7,6 g
  • 3,4 g
3,8 g
  • 1,7 g
Protein
    2,2 g
      1,1 g
        Salt
          0,92 g
            0,46 g

              Tilberedning

              Smelt 100 g margarin/smør i en kasserolle og rør inn posens innhold.
              Tilsett 1 dl vann og 1,5 dl melk. Kok opp under omrøring, bruk visp.    
               La sausen koke i 1 minutt. Rør om av og til.

              Ingredienser

              modifisert stivelse (potet, mais), skummetmelk, maisstivelse,maltodekstrin, sukker, olje (raps, solsikke), salt, syre (sitronsyre),aroma, sitron, gulrotekstrakt, estragonblader, løk, krydder,glukosesirup, persille, stabilisator (natriumalginat,johannesbrødkjernemel)

              Vegetarisk

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Del på epost Skriv ut