TORO

Lett bearnaisesaus 21g

Varenummer: 07037610231985

TORO Lett bearnaisesaus har 75 % færre kalorier enn vår originale bearnaisesaus. Passer perfekt til biff og lyst kjøtt - gjerne med en grønn salat til. Finhakk gjerne noe fersk estragon og ha i sausen. Lett å like, lett å lage.

vegansk

Næringsinnhold

Per 100 ml Per porsjon 50 ml
Energi 304 kJ 152 kJ
Energi 72 kcal 36 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
1,6 g
  • 0,8 g
0,8 g
  • 0,4 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
11 g
  • 5 g
5,5 g
  • 2,5 g
Protein
    3,6 g
      1,8 g
        Salt
          0,96 g
            0,48 g

              Tilberedning

              Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2,5 dl melk. Kok opp under omrøring, bruk visp.
              La sausen koke i 1 minutt. Rør om av og til.

              Ingredienser

              maltodekstrin, modifisert potestivelse, salt, rapsolje, syre(sitronsyre), aroma, sukker, løk, karri, stabilisator (xantangummi,natriumalginat, johannesbrødkjernemel), gjærekstrakt, sennepsfrø,krydder, persille, estragonblader, bukkehornkløver

              Sausen har 75% færre kalorier enn vår originale Bearnaisesaus

              Vegansk

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Ja
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Del på epost Skriv ut