TORO

Parisienne fiskesaus til stekt fisk 21g

Varenummer: 07037610237369

TORO Parisienne fiskesaus er en mild og frisk saus som passer både til rød og hvit fisk. Passer spesielt godt til stekt fisk, fiskekaker og pasta. Erstatt melk med 1 dl crème fraîche for en friskere saus. Lett å like, lett å lage. 

vegansk

Næringsinnhold

Per 100 ml Per porsjon 100 ml
Energi 682 kJ 682 kJ
Energi 165 kcal 165 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
15 g
  • 4,4 g
15,0 g
  • 4,4 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
6,1 g
  • 2,4 g
6,1 g
  • 2,4 g
Protein
    1,3 g
      1,3 g
        Salt
          0,84 g
            0,84 g

              Tilberedning

              Smelt 50 g margarin/smør i en kasserolle og rør inn posens innhold.
              Tilsett 1,5 dl vann og 1 dl melk.. Kok opp under omrøring, bruk visp.
              La sausen koke i 1 minutt. Rør om av og til.

              Ingredienser

              modifisert stivelse (potet, mais), olje (solsikke, raps), maisstivelse,salt, glukosesirup, sukker, ananaskonsentrat, aroma, rødløk, krydder,sennepsfrø, sjalottløk, syre (sitronsyre), sitron, persille

              Vegansk

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Ja
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Del på epost Skriv ut