Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 230 g | |
|---|---|---|
| Energi | 773 kJ | 1778 kJ |
| Energi | 186 kcal | 428 kcal |
Fett
|
13,3 g
|
30,6 g
|
Karbohydrat
|
12,3 g
|
28,3 g
|
| Kostfiber |
0,6 g |
1,4 g |
| Protein |
3,9 g |
9,0 g |
| Salt |
0,6 g |
1,4 g |
Tilberedning
1. Sett stekeovnen på 225 °C.
2. Tøm posens innhold i en ildfast form som rommer ca. 1,5 liter.
3. Tilsett 4 dl vann og 2 dl fløte. Rør godt.
4. Sett formen i ovnen og stek i ca. 30 minutter. Rør i retten etter ca. 15 minutters steketid og dekk den deretter med osteskiver eller revet hvitost (ca. 50 g).
I kasserolle - Stuede poteter
1. Tøm posens innhold i en kasserolle.
2. Tilsett 4 dl vann og 2 dl fløte og kok opp under omrøring.
3. La retten småkoke i 25 minutter. Rør av og til.
Smak gjerne til med friske urter.
Ingredienser
poteter 72 %, maisstivelse, løk, salt, skummetmelk, fløte 2,6 %, ost, hvitløk, sukker, krydder, gjærekstrakt, aroma.
Naturens råvarer
Helt uten tilsatt palmeolje
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | Spor av | |
|
melk
|
Ja | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet