Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 51 g | |
|---|---|---|
| Energi | 254 kJ | 130 kJ |
| Energi | 60 kcal | 31 kcal |
Fett
|
0,8 g
|
0,4 g
|
Karbohydrat
|
10 g
|
5,1 g
|
| Protein |
1,7 g |
0,9 g |
| Salt |
0,61 g |
0,31 g |
Tilberedning
1. Brun 400 g kjøttdeig. Bruker du kjøttdeig uten tilsatt salt, foreslår vi for smakens skyld å tilsette en halv teskje salt under steking.
2. Dryss posens innhold over kjøttet og bland godt.
3. Rør inn 3 dl vann og småkok i 5 minutter.
4. Fordel fyllet på en pizzabunn og strø over revet ost.
5. Stek midt i ovnen ved 250 °C, 10-12 minutter.
Ingredienser
tomat 47 %, løk 21 %, maisstivelse, sukker, rapsolje, salt, urter,krydder, hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt), antiklumpemiddel (E551)
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Nei | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet