Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 75 g | |
|---|---|---|
| Energi | 805 kJ | 604 kJ | 
| Energi | 192 kcal | 144 kcal | 
| Fett 
 | 8,7 g 
 | 6,5 g 
 | 
| Karbohydrat 
 | 24 g 
 | 18,0 g 
 | 
| Protein | 3,6 g | 2,7 g | 
| Salt | 0,24 g | 0,18 g | 
Tilberedning
Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.
Ingredienser
melk, sukker, vann, karamell 6%, fløte, gelatin, mysepulver (framelk), skummetmelkpulver, emulgator (E472b), stabilisator(johannesbrødkjernemel, karragenan), surhetsregulerende middel(natriumsitrat), naturlig vaniljeekstrakt, fargestoff (karamell),aroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av | 
|---|---|---|---|
| selleri | Nei | ||
| egg | Nei | Spor av | |
| fisk | Nei | ||
| gluten | Nei | Spor av | |
| melk | Ja | ||
| sennep | Nei | ||
| nøtter 
 | Nei | Spor av | |
| peanøtter | Nei | ||
| lupiner | Nei | ||
| bløtdyr | Nei | ||
| sesamfrø | Nei | ||
| skalldyr | Nei | ||
| soya | Nei | Spor av | |
| sulfitt | Nei | 
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
 
			