Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 250 g | |
---|---|---|
Energi | 650 kJ | 1625 kJ |
Energi | 155 kcal | 388 kcal |
Fett
|
0,9 g
|
2,3 g
|
Karbohydrat
|
31 g
|
77,5 g
|
Kostfiber |
2,3 g |
5,8 g |
Protein |
5,5 g |
13,8 g |
Salt |
0 g |
0 g |
Tilberedning
Kok pasta i rikelig vann (1 liter vann og 2 ts salt per 100 g pasta). For lite vann under koking fører til klebing. La vannet fosskoke, tilsett pastaen og kok ca. 12 minutter. Sil av vannet. Om ønskelig skyll raskt med varmt vann. Tilsett smør eller olje og server. Blir pastaen holdt varm over en lengre periode, tilsett litt olje for å hindre klebing. OPPBEVARING AV FERDIG KOKT PASTA: Oppbevar avkjølt pasta i bakke med litt olje over. Til à la minute-servering, varm pastaen i kokende vann eller i mikrobølgeovn. Benytt kald pasta til salater.
Ingredienser
durumhvete.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | Spor av | |
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet