Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 200 g | |
---|---|---|
Energi | 315 kJ | 630 kJ |
Energi | 75 kcal | 150 kcal |
Fett
|
1,5 g
|
3,0 g
|
Karbohydrat
|
4,4 g
|
8,8 g
|
Protein |
10 g |
20,0 g |
Salt |
0,12 g |
0,24 g |
Tilberedning
Tilberedes fra fryst tilstand
80 grader steam i 5 til 20 min
Ingredienser
Fisk 50 %( Sei, Torsk(fangstområde nordøstligeAtlanterhavet), laks(opprinnelsesland Norge), grønnsaker 50%(gulrøtter, pastinakk, purre,fennikel).
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Ja | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet