TORO

Sursild i biter 2,5kg

Spann à 2,5 kg

EPD-nr. 5367545

Nettovekt 2,5 kg, hvorav 1,57 kg sild og løk.

Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake.

  • TORO Sild inneholder mest sild
  • Laget av norsk, vårgytende sild
  • Silden er ferskskåret og vellagret i en fjellhall

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 45 g
Energi 890 kJ 401 kJ
Energi 215 kcal 97 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
  • - Enumettede fettsyrer
  • - Flerumettede fettsyrer
8 g
  • 2 g
  • 3,2 g
  • 1,9 g
3,6 g
  • 0,9 g
  • 1,4 g
  • 0,9 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
27 g
  • 25 g
12,2 g
  • 11,3 g
Protein
    7,3 g
      3,3 g
        Salt
          2,8 g
            1,3 g

              Ingredienser

              Marinert sild (45%), sukker, løk (18%), vann, salt, eddik, pepper,aroma, konserveringsmiddel (natriumbenzoat).

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Ja
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min 2°C
              Temperatur maks 8°C
              Holdbarhet totalt antall dager 244
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig, 0-4 °C
              Holdbarhet etter åpning 14 dager
              Del på epost Skriv ut