Stabburet

Svolværpostei 100g

18 bokser, 2 x 9 bokser i en wrap-around kartong.

EPD-nr. 1004415

Svolværpostei er et smørbart fiskepålegg basert på torskerogn og torskelever. Naturlig rik på D-vitamin og omega-3.

  • Naturlig rik på D-vitamin og omega-3

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 15 g
Energi 1528 kJ 229 kJ
Energi 370 kcal 56 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
  • - Enumettede fettsyrer
  • - Flerumettede fettsyrer
35 g
  • 4,6 g
  • 17 g
  • 11 g
5,3 g
  • 0,7 g
  • 2,6 g
  • 1,7 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
2,7 g
  • 1,3 g
0,4 g
  • 0,2 g
Protein
    11 g
      1,7 g
        Salt
          1,9 g
            0,29 g

              Vitamin D 7,3 μg per 100 g. 146% av referanseinntaket.

              Vitamin E 15 mg per 100 g. 125% av referanseinntaket.

              Ingredienser

              torskerogn 38 %,torskelever 24 %, rapsolje, vann, tomatpuré,salt, sukker, eddik, potetflak, soyaprotein, fortykningsmiddel(johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, maisstivelse), røykaroma, naturlig pepperaroma.

              Høyt innhold av omega-3-fettsyrer

              Inneholder 6,3 g omega-3 fettsyrer per 100 g, hvorav 1,6 g EPA og 2,1 g DHA.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Ja
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Ja
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min 2°C
              Temperatur maks 25°C
              Holdbarhet totalt antall dager 1800
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig 0 - 4°C
              Holdbarhet etter åpning 2 dager
              Del på epost Skriv ut