Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1651,98 kJ |
Energi | 389,29 kcal |
Fett
|
2,01 g
|
Karbohydrat
|
86,88 g
|
Kostfiber |
0,17 g |
Protein |
5,83 g |
Salt |
0,69 g |
Per 100 g | Per porsjon 80 g | |
---|---|---|
Energi | 1622 kJ | 1298 kJ |
Energi | 386 kcal | 309 kcal |
Fett
|
15 g
|
12,0 g
|
Karbohydrat
|
59 g
|
47,2 g
|
Protein |
4 g |
3,2 g |
Salt |
1,2 g |
0,96 g |
Tilberedning
1. Varm opp konveksjonsovnen til 170 °C.
2. Bland boksens innhold med 5 dl vann og 300 g smeltet smør eller 3 dl flytende margarin/olje og rør til en jevn kakedeig.
3. Bruk bakepapir i bunnen av en 1/1 gastronormform. Kantene på formen bør smøres med fett. Fordel kakedeigen jevnt i formen.
4. Sett formen inn i varm ovn (170 °C) og stek 25-30 minutter. Avkjøl kaken før den deles opp.
Ingredienser
sukker, hvetestivelse (glutenfri), egg, skummetmelk,risbakemel, hevemiddel (natriumdifosfat, natriumkarbonat,kalsiumfosfat), salt, vanillin, fortykningsmiddel (xantangummi),fargestoff (karotener).
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Glutenfri
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Ja | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet