Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1664 kJ |
Energi | 392 kcal |
Fett
|
3,5 g
|
Karbohydrat
|
84 g
|
Protein |
5,2 g |
Salt |
1 g |
Per 100 g | Per porsjon 45 g | |
---|---|---|
Energi | 1696 kJ | 763 kJ |
Energi | 403 kcal | 181 kcal |
Fett
|
14 g
|
6,3 g
|
Karbohydrat
|
62 g
|
27,9 g
|
Protein |
4,9 g |
2,2 g |
Salt |
0,94 g |
0,42 g |
Tilberedning
1.Sett ovnen på varmluft 165°C (ved over- og undervarme 175°C).
2.Bland lett sammen med slikkepott til en jevn røre:
- 1 egg
- 1 dl vann
- 1 dl flytende margarin (100 g smeltet smør)
- Browniesmiks
3.Fordel røren i en liten langpanne med bakepapir (ca. 20x30 cm).
4.Stek på midterste rille ca. 25 min.
5.Avkjøl og del opp i små firkanter. Kaken skal være seig i midten og ha en litt sprø overflate.
Ingredienser
sukker, hvetemel, karamellkrokan med sjokoladeovertrekk 10 %(sukker, invertsukkersirup, kakaosmør, smør, melk, glukosesirup,skummetmelk, kakaomasse, salt, emulgator (solsikkelecitin),surhetsregulerende middel (natriumkarbonat), overflatebehandlingsmiddel(akasiegummi)), fettredusert kakao*, havsalt, hevemiddel (bakepulver(kalsiumfosfat, natriumkarbonat)), kaffe, naturlig aroma, vanillin
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet