Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1573 kJ |
Energi | 371 kcal |
Fett
|
4,1 g
|
Karbohydrat
|
76 g
|
Protein |
4 g |
Salt |
1 g |
Per 100 g | Per porsjon 35 g | |
---|---|---|
Energi | 900 kJ | 315 kJ |
Energi | 213 kcal | 75 kcal |
Fett
|
2,3 g
|
0,8 g
|
Karbohydrat
|
43 g
|
15,1 g
|
Kostfiber |
4,1 g |
1,4 g |
Protein |
2,6 g |
0,9 g |
Salt |
0,6 g |
0,21 g |
Tilberedning
GROVBRØD
1 stk
Alt du trenger:
4,5 dl vann og ½ pk gjær (tørr eller fersk)
1. Bland posens innhold med 4,5 dl lunkent vann (ca. 37 °C) og 1/2 pakke gjær. Elt 5 minutter i kjøkkenmaskin.
2. Ha deigen i smurt brødform (1,5 liter). Glatt ut overflaten med våt slikkepott og pensle med olje.
3. Hev tildekket i ca. 40 minutter.
4. Stek på nederste rille ved 210 °C i ca. 35 minutter.
5. Avkjøl på rist.
Tips! Melk kan erstatte deler av vannet.
BRØD I BAKEMASKIN
Se instruksjon og oppskrifter for bakemaskinen. Reguler mengde melblanding og væske etter størrelsen på beholderen.
Ingredienser
maisstivelse, bokhvete (mel, helkorn), risbakemel, sesamfrø,druesukker, roefiber, potetfiber, risstivelse, salt, FiberHUSK®,stabilisator (E464), rapsolje, fargestoff (ammonisert karamell).
Uten hvetestivelse
Glutenfri
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Ja | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet