Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1682 kJ |
Energi | 396 kcal |
Fett
|
0 g
|
Karbohydrat
|
94 g
|
Protein |
5,1 g |
Salt |
0,2 g |
Per 100 g | Per porsjon 30 g | |
---|---|---|
Energi | 1524 kJ | 457 kJ |
Energi | 359 kcal | 108 kcal |
Fett
|
0 g
|
0 g
|
Karbohydrat
|
85 g
|
25,5 g
|
Protein |
4,7 g |
1,4 g |
Salt |
0,18 g |
0,05 g |
Tilberedning
Marengs
1.Sett ovnen på 140°C (over- og undervarme).
2.Bland lett sammen:
- Marengsmiks
- 1,5 dl vann
Pisk kraftig med mikser til stiv marengs (ca. 10 min).
3.Stryk marengsen utover et stekebrett med bakepapir til en rund form på ca. 28 cm i diameter.
4.Stek på nederste rille i ca. 60 min.
Marengsbunnen kan lages flere dager før den skal brukes.
Pavlova
1.Pisk 3 dl kremfløte.
2.Bland forsiktig inn 3-5 dl vaniljekrem.
3.Rett før servering, fordel kremen på marengsbunnen og pynt med bær eller frukt.
Ingredienser
sukker, eggehvite, stivelse, syre (sitronsyre), vanillin
Glutenfri
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Ja | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet