TORO

Sjokoladesaus ferdig 0,9l

6 flasker à 1,1 kg

EPD-nr. 4186466

Tyktflytende dessertsaus med mange bruksområder

  • Ferdig saus - enklere blir det ikke!
  • Kan brukes som smakstilsetning i kaffe
vegansk

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 25 g
Energi 1178 kJ 295 kJ
Energi 282 kcal 71 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
1,8 g
  • 1,1 g
0,5 g
  • 0,3 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
63 g
  • 41 g
15,8 g
  • 10,3 g
Protein
    1,7 g
      0,4 g
        Salt
          0,1 g
            0,03 g

              Tilberedning

              Klar til bruk

              Ingredienser

              glukosesirup, sukker vann, kakaopulver 8 %, fortykningsmiddel(modifisert stivelse, karragenan), aroma, surhetsregulerende middel(melkesyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), salt.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min 2°C
              Temperatur maks 25°C
              Holdbarhet totalt antall dager 360
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Tørt og ikke over normal romtemperatur
              Holdbarhet etter åpning Til påstemplet dato.
              Del på epost Skriv ut