Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1781 kJ |
Energi | 421 kcal |
Fett
|
7,3 g
|
Karbohydrat
|
79 g
|
Protein |
9,1 g |
Salt |
0,29 g |
Per 100 g | Per porsjon 100 g | |
---|---|---|
Energi | 1175 kJ | 1175 kJ |
Energi | 282 kcal | 282 kcal |
Fett
|
20 g
|
20,0 g
|
Karbohydrat
|
20 g
|
20,0 g
|
Protein |
4,5 g |
4,5 g |
Salt |
0,12 g |
0,12 g |
Tilberedning
6 porsjoner:
1. Bland begge posene dessertmiks med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
2. Kok opp under omrøring og fordel i 6 porsjonsformer. Sett i kjøleskap i minimum 4 timer, eller til den er stivnet.
3. Fordel 1 ts karamellsukker over hver crème brûlée rett før servering. La stå i 5 minutter.
Ønsker du et hardere lokk, bruk en crème brûlée-brenner.
Ingredienser
Crème Brûlée: sukker, skummetmelk, egg, maisstivelse, fullherdetkokosfett, glukosesirup, emulgator (E472b), melkeprotein,fortykningsmiddel (karragenan, kaliumklorid), fargestoff (betakaroten),vanilje.Karamellsukker: sukker, invertsukker.
Med ekte vanilje
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Ja | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet