Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 75 g | |
---|---|---|
Energi | 725 kJ | 544 kJ |
Energi | 173 kcal | 130 kcal |
Fett
|
8,4 g
|
6,3 g
|
Karbohydrat
|
20 g
|
15,0 g
|
Protein |
3,6 g |
2,7 g |
Salt |
0,29 g |
0,22 g |
Tilberedning
Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.
Ingredienser
melk, sukker, vann, fløte 5%, multer 4%, mysepulver (framelk), skummetmelkpulver, gelatin, glukose, naturligvaniljeekstrakt, emulgator (E472b), stabilisator (pektin,johannesbrødkjernemel, karragenan), surhetsregulerende middel(natriumsitrat, sitronsyre, askorbinsyre), fargestoff (betakroten),aroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet