Idun

Fersk Hamburgerdressing 252g

EPD-nr. 4658142

Den originale hamburgerdressingen du må ha for å lage en skikkelig god og saftig burger.

vegetarisk

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 25 g
Energi 2072 kJ 518 kJ
Energi 502 kcal 126 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
52 g
  • 3,9 g
13,0 g
  • 1,0 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
6,2 g
  • 5,7 g
1,6 g
  • 1,4 g
Protein
    1 g
      0,3 g
        Salt
          1 g
            0,25 g

              Ingredienser

              rapsolje, vann, tomatpuré, eggeplomme, sukker, paprika, eddik,salt, sennepsfrø, dill, fortykningsmiddel (xantangummi,natriumalginat), konserveringsmiddel (sorbinsyre, natriumbenzoat),krydder, surhetsregulerende middel (sitronsyre, trinatriumsitrat),aroma.

              Krydderet er bestrålt

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Ja
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Ja
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min 2°C
              Temperatur maks 8°C
              Holdbarhet totalt antall dager 150
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning kjølig 0-4 °C
              Holdbarhet etter åpning Holdbarhet endres ikke
              Del på epost Skriv ut