Stabburet

Firkantpizza chili cheese halvgastronorm 609g

Kart à 7,30 kg, 12 stk

EPD-nr. 5735923

Ferdigtoppet pizza med en deilig osteblanding av cheddar og edamer, jalapeñobites og spicy krydder, halvgastronorm

  • Saftig og robust bunn bakt med maisgrist som gjør at pizzaen tåler liggetid i varmeskap
  • Vegetarisk - Smakfull, juicy og spicy topping som virkelig treffer på trend
  • Et perfekt mellommåltid servert som slice
vegetarisk

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g
Energi 955 kJ
Energi 227 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
8,7 g
  • 4,8 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
26 g
  • 2,3 g
Protein
    10 g
      Salt
        1,1 g

          Tilberedning

          Fra kjølt tilstand: 200 °C i ca. 8 min, til kjernetemp > 72 °C.

          Fra kjølt tilstand: 1 slice: Fase 1: 30 sek, 225°C , 50 % micro. Fase 2: 2 min 50 sek, 270°C, varmluft. 2 slice: Fase 1: 50 sek, 225°C , 75 % micro. Fase 2: 2 min 50 sek, 270°C, varmluft.

          65 °C i 90 minutter.

          Ingredienser

          hvetemel, vann, ost 24 % (edamer, cheddar), tomatpuré,maismel, grønn jalapeno 1 %, gjær, rapsolje, krydder, salt, sukker,maltet hvetemel, bakepulver (E341, E450, E500).

          Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

          Allergener

          Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
          selleri
          Nei
          egg
          Nei
          fisk
          Nei
          gluten
          • Inneholder:
          • - Hvete
          Ja
          melk
          Ja
          sennep
          Nei
          nøtter
          Nei
          peanøtter
          Nei
          lupiner
          Nei
          bløtdyr
          Nei
          sesamfrø
          Nei
          skalldyr
          Nei
          soya
          Nei
          sulfitt
          Nei

          JA: Allergenet inngår i produktet

          NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

          Holdbarhet og oppbevaring

          Temperatur min -30°C
          Temperatur maks -18°C
          Holdbarhet totalt antall dager 270
          Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
          Oppbevaring etter åpning Kjølig 2-8 °C
          Holdbarhet etter åpning 3 døgn
          Del på epost Skriv ut