Stabburet

Firkantpizza m/sopp og løk halvgastronorm 710 g

Krt à 8,52 kg, 12 stk

Porsjoner per F-pak: 4

EPD-nr. 6566384

Firkantpizza sopp og løk er ferdigtoppet pizza med en mild tomatsaus, ost, sopp, løk og grønn paprika.

  • Robust og smakfull - enkel drift og lang liggetid i varmeskap
  • Bred målgruppe og god brutto - folkets favoritt og butikkens bruttobygger
vegetarisk

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 178 g
Energi 833 kJ 1483 kJ
Energi 198 kcal 352 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
7 g
  • 3,6 g
12,5 g
  • 6,4 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
24 g
  • 2,3 g
42,7 g
  • 4,1 g
Protein
    9,3 g
      16,6 g
        Salt
          0,96 g
            1,7 g

              Tilberedning

              Fra kjølt tilstand: 200 °C i ca. 8 min, til kjernetemp > 72 °C

              65 °C i max 90 minutter.

              Ingredienser

              hvetemel, vann, ost 21 % (edamer), sjampinjong 8 %, løk 6 %(rødløk, gul løk), tomatpuré, grønn paprika, maismel, gjær, rapsolje,salt, sukker, krydder, maltet hvetemel, bakepulver (kalsiumfosfat,difosfat, natriumkarbonat).

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 270
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig 2-8 °C
              Holdbarhet etter åpning 3 døgn
              Del på epost Skriv ut