Stabburet

Pizza Skinke & Kjøttdeig 630g

Krt à 6,9 kg, 11 stk

EPD-nr. 5978804

Stabburet Pizza Skinke & Kjøttdeig en smakfull pizza som er rikelig toppet med krydret kjøttdeig, skinke, rødløk og norsk edamerost.

  • Saftig og robust bunn bakt med maisgrits som gjør at pizzaen tåler liggetid i varmeskap i 90 min.
  • Stekes rett fra fryst tilstand - enklere blir det ikke!
  • Dekker ulike forbrukerbehov - kan serveres som slice/hel pizza, take away eller via frys og spise hjemme.

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 300 g
Energi 910 kJ 2730 kJ
Energi 216 kcal 648 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
7,7 g
  • 3,6 g
23,1 g
  • 10,8 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
26 g
  • 2,1 g
78,0 g
  • 6,3 g
Protein
    9,7 g
      29,1 g
        Salt
          1,1 g
            3,3 g

              Tilberedning

              Fra fryst tilstand: Forvarm ovn til 220 °C. Pizza stekes på 180 °C i 8 min. med lav viftehastighet (1 av 4), deretter i 4 min. med medium viftehastighet (2 av 4). NB! steketid vil variere fra ovn til ovn.

              Ta kontakt for informasjon om program.

              Tilberedning av frossen pizza i stekeovn: 1. Sett ovnen på 225 grader, over og undervarme. Varmluft anbefales ikke. 2. Ta av plasten og stek pizza på rist i varm ovn. Plasser pizzaen på nest nederste rille. 3. Stekes i 17-19 minutter, til osten er smeltet og pizzaen er godt stekt på kanten. 4. Avkjøl på rist før pizzaen deles opp og serveres.

              I varmeskap v/65 °C i 90 min.

              Fra kjølt tilstand: 210 °C i ca. 7 min. NB! Steketid vil variere fra ovn til ovn.

              Ingredienser

              hvetemel, vann, ost 16 % (edamer), tomatpuré, skinke 5 %(svinekjøtt, salt, stabilisator (E450, E451), konserveringsmiddel(E250), antioksidant (rosmarinekstrakt, E301), røkaroma), kjøttdeig 5 %(storfekjøtt, potetmel, salt, løk, sukker, krydder, stabilisator (E450,E451)), rød løk, maismel, gjær, rapsolje, sukker, salt, krydder (bl.a.cayenne), maltet hvetemel, bakepulver, enzymer.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 270
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig 2 - 8 °C
              Holdbarhet etter åpning 3 døgn.
              Del på epost Skriv ut