Næringsinnhold
| Per 100 g | |
|---|---|
| Energi | 1407 kJ |
| Energi | 332 kcal |
Fett
|
2,5 g
|
Karbohydrat
|
64 g
|
| Protein |
6,3 g |
| Salt |
6,7 g |
| Per 100 g | Per porsjon 315 g | |
|---|---|---|
| Energi | 581 kJ | 1830 kJ |
| Energi | 139 kcal | 438 kcal |
Fett
|
7,6 g
|
23,9 g
|
Karbohydrat
|
5,8 g
|
18,3 g
|
| Protein |
11 g |
34,7 g |
| Salt |
0,58 g |
1,8 g |
Tilberedning
1. Skjær 400 g kyllingfilet i terninger og brun det i stekepannen.
2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 3,0 dl vann og 3,0 dl fløte.
3. Kok opp under omrøring. Tilsett kjøttet. La gryten koke 5 minutter.
TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væskemengde per ekstra pose.
Ingredienser
løk, paprika, maisstivelse, eple 11%, ananas 9%, sukker, karri 5%,salt, modifisert potetstivelse, proteinekstrakt av soya, aroma,gjærekstrakt, rapsolje, syre(sitronsyre), bukkehornkløver, sitron,glukosesirup, persille, krydder, hvitløk, appelsin
Helt uten tilsatt palmeolje
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Nei | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Ja | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet