Næringsinnhold
| Per 100 g | |
|---|---|
| Energi | 1441 kJ |
| Energi | 340 kcal |
Fett
|
2,3 g
|
Karbohydrat
|
g
|
| Protein |
12 g |
| Salt |
8,3 g |
| Per 100 g | Per porsjon 330 g | |
|---|---|---|
| Energi | 410 kJ | 1353 kJ |
| Energi | 98 kcal | 323 kcal |
Fett
|
4 g
|
13,2 g
|
Karbohydrat
|
5,1 g
|
16,8 g
|
| Kostfiber |
0,1 g |
0,3 g |
| Protein |
10 g |
33,0 g |
| Salt |
0,61 g |
2,0 g |
Tilberedning
1. Skjær opp 500-600 g kjøtt og brun det i stekepannen.
2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl rømme, eventuelt crème fraîche, og 6 dl vann.
3. Kok opp under omrøring og la det koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
Erstattes 500-600 g kjøtt med kjøttdeig uten tilsatt salt, foreslår vi for smakens skyld å tilsette en liten teskje salt under steking.
TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.
Ingredienser
maisstivelse, hageerter 13%, myse (melk), salt, sjampinjong 6%,melk, aroma, kjøttekstrakt, sukker, fargestoff (ammonisertkaramell), tyttebær, løk, rapsolje, gjærekstrakt, tomat, krydder,einebær.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Helt uten palmeolje
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Ja | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet