Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 220 g | |
|---|---|---|
| Energi | 1105 kJ | 2431 kJ |
| Energi | 264 kcal | 581 kcal |
Fett
|
17 g
|
37,4 g
|
Karbohydrat
|
15 g
|
33,0 g
|
| Protein |
11 g |
24,2 g |
| Salt |
1,2 g |
2,6 g |
Tilberedning
I vanlig stekeovn (200 °C):
1. Varm opp stekeovnen.
2. Plasser den fryste paien på rist eller plate midt i stekeovnen og stek 20 - 25 min eller til paien er gjennomvarm. For ekstra sprø bunn, stek paien uten aluminiumformen.
1.Ta paien ut av aluminiumsformen og sett den frosne paien på en tallerken.
2.Varm på høy effekt i ca. 3 minutter.
3.La gjerne paiene hvile noen minutter før den serveres.
Ingredienser
hvetemel, ost 19 %, melk, røkt skinke 15 % (svin,vann, salt, druesukker, stabilisator (E450), antioksidant (E301),konserveringsmiddel (E250)), egg, fløte, vegetabilsk fett(rapsolje, fullherdet rapsfett), vann, salt, maisstivelse,krydderekstrakt.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Ja | ||
|
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
|
melk
|
Ja | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet