Stabburet

Paibunn 14cm

Krt à 3,8 kg, 50 stk

EPD-nr. 4499802

Ferdig paibunn til din egenkomponerte pai

  • Enkel i bruk
  • Åpner for din egen kreativitet
  • Bruk gjerne til terter
vegetarisk

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 75 g
Energi 1749 kJ 1312 kJ
Energi 418 kcal 314 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
25 g
  • 10 g
18,8 g
  • 7,5 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
41 g
  • 0,2 g
30,8 g
  • 0,2 g
Protein
    6,6 g
      5,0 g
        Salt
          0,79 g
            0,59 g

              Tilberedning

              Tilberedes i stekeovn fra fryst eller tint tilstand. Temperatur og tid varierer ut i fra tilstand og valgt fyll.

              Ingredienser

              hvetemel, vegetabilsk fett (rapsolje, fullherdet rapsfett), vann,sammalt hvetemel, havregryn, salt.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 360
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig. Må ikke fryses på nytt
              Holdbarhet etter åpning Ikke relevant
              Del på epost Skriv ut