Nytt EPD

Stabburet

Firkantpizza m/ pepperoni halvgastronorm 700g

Krt à 7 kg, 10 stk

EPD-nr. 6842942

Stabburet Firkantpizza med pepperoni er bestselgeren! Deilig topping med både runde og skivet pepperoni.

  • Robust og smakfull - enkel drift og lang liggetid i varmeskap
  • Bred målgruppe og god brutto - folkets favoritt og butikkens bruttobygger
  • Bestselger!

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 175 g
Energi 1039 kJ 1818 kJ
Energi 247 kcal 432 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
10 g
  • 5 g
17,5 g
  • 8,8 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
27 g
  • 1,8 g
47,3 g
  • 3,2 g
Protein
    12 g
      21,0 g
        Salt
          1,5 g
            2,6 g

              Tilberedning

              Bør tines før steking. Konveksjonsovn: 200 °C i ca. 8 min, til kjernetemp. > 72 °C.

              Fra kjølt tilstand: 1 slice: Fase 1: 30 sek, 225°C , 50 % micro. Fase 2: 2 min 50 sek, 270°C, varmluft. 2 slice: Fase 1: 50 sek, 225°C , 75 % micro. Fase 2: 2 min 50 sek, 270°C, varmluft.

              65°C i 90 minutter

              Ingredienser

              HVETEMEL, vann, OST 21 % (edamer), pepperoni 14 %(storfekjøtt, vann, potetstivelse, krydder, salt, fargestoff(paprikaekstrakt), sukker, maltet HVETEMEL, druesukker,HVETEFIBER, stabilisator (E450, E451), konserveringsmiddel (E250),antioksidant (E301)), tomatpuré, rapsolje, maismel, salt, gjær,hevemiddel (E450, E500, E341), hvitløk, kajennepepper. Kan inneholde spor av SOYA

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei Spor av
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -25°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 270
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig 2 - 7°C
              Holdbarhet etter åpning 3 dager
              Del på epost Skriv ut