Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 80 g | |
|---|---|---|
| Energi | 824 kJ | 659 kJ |
| Energi | 197 kcal | 158 kcal |
Fett
|
8,2 g
|
6,6 g
|
Karbohydrat
|
16 g
|
12,8 g
|
| Protein |
13 g |
10,4 g |
| Salt |
1,1 g |
0,88 g |
Tilberedning
Tilbered fra fryst tilstand. Legg fisken på gastronormbrett. ca 25 min. V/ 200 grader Celcius
Tilbered fra fryst tilstand. Legg fisken på gastronormbrett. ca 20 min. V/ 180 grader Celcius
Ingredienser
Benfri sei 65 % (fangstområde: Nordøstlige Atlanterhav), panering35% (gulrot 68 %, olje (solsikke, raps), brødrasp (inneholderhvetemel), vann, salt, løk, hvetemel, krydder, oliven 2 %,sitronskall, urter, hevemiddel (E500)).
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Ja | ||
gluten
|
Ja | ||
|
melk
|
Nei | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet