Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 150 g | |
---|---|---|
Energi | 650 kJ | 975 kJ |
Energi | 155 kcal | 233 kcal |
Fett
|
6,8 g
|
10,2 g
|
Karbohydrat
|
6,7 g
|
10,1 g
|
Kostfiber |
0,5 g |
0,8 g |
Protein |
17 g |
25,5 g |
Salt |
0,45 g |
0,68 g |
Tilberedning
35 minutter v/220°C
25 minutter v/230°C
Kan tilberedes fra fryst tilstand eller som tint. Legg fisken på gastronormbrett. Dryss over løken mot slutten av steketiden. Konveksjonsovn 25 minutter v/230°C
Ingredienser
Seifilet 76 % (fangstområdet Nordøst-Atlanterhavet), løk 15 %,hvetemel, margarin (rapsolje, fullherdet rapsolje, emulgator(E322, E471), naturlig aroma, farge karotener) rapsolje, salt, pepper
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Ja | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet