Stabburet

Makrellfilet 170g

Aluminium boks, med lett åpnet lokk. 50 x 170 g per kartong.

Porsjoner per F-pak: 4

EPD-nr. 558585

Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

  • Naturlig rik på vitamin D og protein
  • Originalen siden 1958
nokkelhullet

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 40 g
Energi 1079 kJ 432 kJ
Energi 258 kcal 103 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
  • - Enumettede fettsyrer
  • - Flerumettede fettsyrer
21 g
  • 3,5 g
  • 9,4 g
  • 6,9 g
8,4 g
  • 1,4 g
  • 3,8 g
  • 2,8 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
3,5 g
  • 3,4 g
1,4 g
  • 1,4 g
Protein
    13 g
      5,2 g
        Salt
          1 g
            0,40 g

              Vitamin D 3,4 μg per 100 g. 68% av referanseinntaket.

              Ingredienser

              makrellfilet 71 %, tomatsaus 29 %(tomatpuré, vann, rapsolje,sukker, salt, antioksidant (askorbinsyre, sitronsyre)).

              Høyt innhold av omega-3-fettsyrer

              Inneholder 5,3 g omega-3 fettsyrer per 100 g, hvorav 1,3 g EPA og 2,2 g DHA.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Ja
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min 2°C
              Temperatur maks 25°C
              Holdbarhet totalt antall dager 1095
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig 0 - 4°C
              Holdbarhet etter åpning 1 dag
              Del på epost Skriv ut