Stabburet

Lasagne halvgastronorm 2kg

Krt à 4 kg, 2 stk

EPD-nr. 4020129

Lasagne i halvgastronorm

  • Den italienske favoritten alle liker
  • Fri for palmeolje
  • Ekstra fristende med grønn salat

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 250 g
Energi 618 kJ 1545 kJ
Energi 148 kcal 370 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
7,8 g
  • 3 g
19,5 g
  • 7,5 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
12 g
  • 4 g
30,0 g
  • 10,0 g
Protein
    6,8 g
      17,0 g
        Salt
          0,91 g
            2,3 g

              Tilberedning

              Varm opp ovnene til 190°C. Ta av plasten og legg lasagnen i en smurt halvgastronorm. Stek lasagnen midt i ovnen i 30-35 minutter. Ved steking av flere lasagner, legg 2 stk i en smurt hel-gastronorm og stek midt i ovnen i 30-40 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.

              Ingredienser

              melk, storfekjøtt 17 %,vann, tomatpure, pasta plater (durumhvete), løk, tomat, ost, gulrot, solsikkeolje, modifisert stivelse, salt, sukker, hvetemel, krydder, urter.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              • - Durumhvete
              Ja
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 360
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølt 0-4 °C
              Holdbarhet etter åpning 2 dager
              Del på epost Skriv ut