TORO Krydderiet

Estragon 20g

10 poser i en kartong

EPD-nr. 2153922

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.

vegansk

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g
Energi 1235 kJ
Energi 295 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
7,2 g
  • 1,9 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
50 g
  • 0 g
Kostfiber
    7,4 g
      Protein
        23 g
          Salt
            0,16 g

              Ingredienser

              estragon.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min 5°C
              Temperatur maks 25°C
              Holdbarhet totalt antall dager 1095
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Tørt, mørkt, romtemperatur
              Holdbarhet etter åpning Holdbarheten endres ikke
              Del på epost Skriv ut