Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 924 kJ | 2772 kJ |
Energi | 220 kcal | 660 kcal |
Fett
|
8,4 g
|
25,2 g
|
Karbohydrat
|
24 g
|
72,0 g
|
Protein |
11 g |
33,0 g |
Salt |
0,88 g |
2,6 g |
Tilberedning
1. Varm opp ovnen til 225°C ( over- og undervarme)
2. Ta av plasten, fordel toppingen utover og sett pizzaen på rist midt i ovnen.
3. Stek til osten er gyllen og smeltet ca. 10 - 15 min
4. La pizzaen hvile i to minutter på rist etter steking. Kos deg!
Ingredienser
hvetemel, vann, Jarlsbergost 21%, pizzakjøtt(storfekjøtt,vann, soyaprotein, hvetestivelse, potetmel, salt, krydder,krydderekstrakt, konserveringsmiddel (natriumnitritt)), tomatpuré,paprika, krydder, gjær, sukker, salt.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Ja | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet