Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1322 kJ |
Energi | 311 kcal |
Fett
|
2,6 g
|
Karbohydrat
|
64 g
|
Kostfiber |
8,8 g |
Protein |
8,4 g |
Salt |
9,8 g |
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 509 kJ | 1527 kJ |
Energi | 122 kcal | 366 kcal |
Fett
|
7,1 g
|
21,3 g
|
Karbohydrat
|
4,2 g
|
12,6 g
|
Kostfiber |
0,6 g |
1,8 g |
Protein |
10 g |
30,0 g |
Salt |
0,68 g |
2,0 g |
Tilberedning
1. Bland pulver og væske. Rør godt til alt er oppløst.
2. Kok opp under omrøring.
3. Tilsett lettstekt kjøtt i terninger og la det småkoke i 20 minutter. Rør av og til.
Tilberedning ALT.2: SOUS VIDE
1. Bland pulver og væske. Rør godt til alt er oppløst. La grytebasisen svelle 5 minutter. Rør om.
2. Ha strimlet kjøtt i sous vide-pose. Hell grytebasisen i posen og vakuumer. Fordel kjøttet jevnt i posen. Kok i kombidamper/steamkjele. 1 t 20 min. 100 ℃ (evt. 2 timer. 85 ℃).
Ingredienser
Grønnsaker (tomat 17%, løk 14 %, rød paprika 6 %, sjampinjong 6 %),modifisert potetstivelse, salt, sukker, potetstivelse, aroma,hvetemel, fargestoff (ammoniert karamell, paprikaekstrakt,solsikkeolje, sennepsfrø, krydder, hvitløk, syre (sitronsyre),gjærekstrakt.
Helt uten tilsatt palmeolje.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Ja | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
Antall porsjoner | Mengde ferdig vare | Mengde pulver | Mengde væske | Mengde øvrige ingredienser |
---|---|---|---|---|
6,4 | 120 g (2 dl) | 0,7 l vann + 0,3 l fløte | 0,8 kg kjøtt | |
32 | 600 g (10 dl) | 3,5 l vann+ 1,5 l fløte | 4,0 kg kjøtt | |
77 | Hele boksen | 8,4 l vann + 3,6 l fløte | 9,6 kg kjøtt |