Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 75 g | |
|---|---|---|
| Energi | 739 kJ | 554 kJ |
| Energi | 177 kcal | 133 kcal |
Fett
|
9,2 g
|
6,9 g
|
Karbohydrat
|
19 g
|
14,3 g
|
| Protein |
3,9 g |
2,9 g |
| Salt |
0,18 g |
0,14 g |
Tilberedning
Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.
Ingredienser
melk, sukker, vann, fløte 5 %, krokan 4 % (sukker,hasselnøtter), mysepulver (fra melk), skummetmelkpulver, gelatin, naturlig vaniljeekstrakt, emulgator (E472b), stabilisator (johannesbrødkjernemel, karragenan), surhetsregulerendemiddel (natriumsitrat), aroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Ja | ||
|
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Ja | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet