Stabburet

Kebabkjøtt Tynnskåret 5kg

Krt à 5,0 kg

EPD-nr. 6512420

Stekt, tynnskåret kebabkjøtt

  • Rask og enkel tilberedning
  • Laget av gode råvarer med trygghet i alle ledd
  • Singelfryst, ta opp akkurat så mye du trenger

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g
Energi 910 kJ
Energi 219 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
17,8 g
  • 8,2 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
1,8 g
  • 0,5 g
Kostfiber
    1,4 g
      Protein
        12,3 g
          Salt
            1,9 g

              Tilberedning

              I aluminiums skål i 15-20min, 180 grader før servering, bør røres om under prosess.

              15-20min, 180 grader før servering, bør røres om under prosess.

              Ingredienser

              Storfekjøtt(58%), fårekjøtt(15%), vann, salt, potetstivelse, hvetefiber,krydder, naturlig aroma, gjærekstrakt, stabilisator (E450,E451),antioksidant (E301).

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Holdbarhet totalt antall dager 240
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Fryst, kaldere enn -18, eller kjøl +4°C.
              Holdbarhet etter åpning 9 mnd som frysevare, etter tining max 3 dager på kjøl 4°C
              Del på epost Skriv ut