Stabburet

Hamburger basic 100g

Krt à 7,0 kg, 70 stk

EPD-nr. 5105960

En robust hamburger med 81 % storfekjøtt

  • Passer perfekt til servering av mange på kort tid
  • En robust hamburger alle klarer å steke med godt resultat hver gang

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 100 g
Energi 981 kJ 981 kJ
Energi 234 kcal 234 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
18 g
  • 8,1 g
18,0 g
  • 8,1 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
3,5 g
  • 0,6 g
3,5 g
  • 0,6 g
Protein
    15 g
      15,0 g
        Salt
          1,7 g
            1,7 g

              Tilberedning

              Stabburet anbefaler å steke Hamburger fra fryst da det er lettere å håndtere den uten at den går i stykker, og mattryggheten vil være bedre ivaretatt. Rå Hamburgere skal ha oppnådd en kjernetemperatur på min. 72 °C av matsikkerhetsmessige grunner. For at spiseopplevelsen av Stabburet Hamburger skal være optimal bør kjernetemperaturen ikke være vesentlig høyere enn 72°C. For å oppnå dette bør Hamburgeren stekes til min. 68°C på stekeplaten og tas vekk og hvile (kan også foregå under montering ) til 72°C. Kjernetemperatur sjekkes etter hviling. Ca. steketid: Stekes på flatgrill ved ca. 225°C. Stekes 2 min. pr. side, snus 1 gang, til sammen 4 min

              Ca 225°C i ca 1,5 min (avhengig av størrelsen)

              72°C

              Ingredienser

              storfekjøtt 81% , vann, stivelse, tørrmelk, salt, melkeprotein, aroma.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 270
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Fryst, -18° til -30° C
              Holdbarhet etter åpning 30 dager, i godt lukket emballasje
              Del på epost Skriv ut