Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 120 g | |
---|---|---|
Energi | 941 kJ | 1129 kJ |
Energi | 225 kcal | 270 kcal |
Fett
|
18 g
|
21,6 g
|
Karbohydrat
|
6,5 g
|
7,8 g
|
Protein |
9,7 g |
11,6 g |
Salt |
2 g |
2,4 g |
Tilberedning
72 °C
"Fra fryst tilstand :
Kebabkjøtt 150 g/ en porsjon :
-250°C - 30 sek - 100% effekt
-250°C - 30 sek- 75% effekt"
"Stekes på ved 225°C. Stekes fra frossen tilstand i 3-4 min, og vendes jevnlig.
Kebab kjøttet må stekes slik at alle sidene får en fin stekeskorpe."
Ingredienser
kjøtt av får og storfe 49% ,kjøttfett, vann, stivelse, soyaprotein, hvetefiber(glutenfri, < 20ppm gluten), salt,krydder, hvitløk,sukker, druesukker, sitronsyre E330, løk, aroma,stabilisator E451, 450.Krydderet er bestrålt.
Krydderet er bestrålt
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Ja | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet