Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 120 g | |
---|---|---|
Energi | 1045 kJ | 1254 kJ |
Energi | 250 kcal | 300 kcal |
Fett
|
14 g
|
16,8 g
|
Karbohydrat
|
17 g
|
20,4 g
|
Protein |
14 g |
16,8 g |
Salt |
1,7 g |
2,0 g |
Tilberedning
Varmes på stekeplate fra frossen på ca. 130 °C i ca. 30 min, fra tint noe kortere, snues hvert 10 min.
65 °C
180°C. fra fryst: ca 5-7 min. Fra tint: ca 2-4 min
Fra frossen i ca. 170 °C i ca. 20 min.,- tint noe kortere.
Fra frossen i ca. 170 °C i ca. 20 min.,- tint noe kortere.
Ingredienser
kyllingkjøtt 28%, kalkunkjøtt 27%, vann, jarlsbergost® 6%,rapsolje, stivelse, mais, maismel, potet, rismel, salt, hvetefiber , stabilisator (difosfater, trifosfater), druesukker, sukker, krydder(bla. Selleri), aroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Ja | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet