Multefromasj 1,5l

Porsjoner per F-pak: 15

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g g
Energi
Energi
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
Protein
        Salt

              Tilberedning

              Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.

              Ingredienser

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              egg
              fisk
              gluten
              melk
              sennep
              nøtter
              peanøtter
              lupiner
              bløtdyr
              sesamfrø
              skalldyr
              soya
              sulfitt

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -99°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 730
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig, max 4°C. Bør ikke fryses på nytt etter opptining.
              Holdbarhet etter åpning 2 dager
              Del på epost Skriv ut