Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | g | |
---|---|---|
Energi | ||
Energi | ||
Fett
|
|
|
Karbohydrat
|
|
|
Protein |
||
Salt |
Tilberedning
Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.
Ingredienser
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
|||
egg
|
|||
fisk
|
|||
gluten
|
|||
melk
|
|||
sennep
|
|||
nøtter
|
|||
peanøtter
|
|||
lupiner
|
|||
bløtdyr
|
|||
sesamfrø
|
|||
skalldyr
|
|||
soya
|
|||
sulfitt
|
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet