Relansering

Stabburet

Kjøttboller 14g

Krt à 6,1 kg, 432 stk

Porsjoner per F-pak: 432

EPD-nr. 6821458

Tradisjonelle kjøttboller med god smak og delikat utseende.

  • Tradisjonell oppskrift
  • Fin, gyllen stekeskorpe
  • Utviklet og produsert i Norge

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 126 g
Energi 876 kJ 1104 kJ
Energi 209 kcal 263 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
15 g
  • 6,1 g
18,9 g
  • 7,7 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
6,9 g
  • 0,5 g
8,7 g
  • 0,6 g
Protein
    12 g
      15,1 g
        Salt
          2 g
            2,5 g

              Tilberedning

              65°C

              Kan også varmes i panne eller mikro

              Varmes på stekeplate fra frossen på ca. 130°C i ca. 30 min, fra tint noe kortere, snues hvert 10 min.

              Fra frossen i ca. 170°C i ca. 20 min.,- tint noe kortere.

              Fra frossen i ca. 170°C i ca. 20 min.,- tint noe kortere.

              Ingredienser

              kjøtt av storfe og svin 66% , løk, vann, hvetefiber(glutenfri, < 20 ppmgluten),stivelse, solsikkeprotein , salt, krydder.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 270
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Fryst, -18° til -30° C, hvis tint: Kjølig 0 - 4°C
              Holdbarhet etter åpning 30 dager, i godt lukket emballasje, hvis tint: 3 dager
              Del på epost Skriv ut