Relansering

Stabburet

Lunsjkake 115g

Krt à 4,8 kg, 42 stk

Porsjoner per F-pak: 42

EPD-nr. 6821490

Lunsjkake med over 20 % grønnsaker. Ferdigstekt og robust produkt.

  • Ypperlig for servering til mange
  • Over 20 % grønnsaker
  • Utviklet og produsert i Norge

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 115 g
Energi 1134 kJ 1304 kJ
Energi 271 kcal 312 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
23 g
  • 7,3 g
26,5 g
  • 8,4 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
6,7 g
  • 2 g
7,7 g
  • 2,3 g
Protein
    9,8 g
      11,3 g
        Salt
          1,57 g
            1,8 g

              Tilberedning

              Fra tint. 1 stk lunsjkake: fase 1 250°C i 1 min på 75 % mikro, fase 2 250°C i 1 min på 100 % mikro. 2 stk lunsjkaker: fase 1 250°C i 2.30 min på 100 % mikro. 3 stk Lunsjkaker: 250°C i 2.5 min på 100 % mikro.
              Convection-ovn Fra frossen i ca. 170°C i ca. 20 min.,- tint noe kortere,.
              Varmluftsovn Fra frossen i ca. 170°C i ca. 20 min.,- tint noe kortere,.

              65°C

              Fra fryst: 130°C i ca. 30 min. snus hvert 10 min.

              Fra frossen i ca. 170°C i ca. 20 min.,- tint noe kortere.

              Fra frossen i ca. 170°C i ca. 20 min.,- tint noe kortere.

              Ingredienser

              kjøtt av svin og storfe 50%, vann, gulrot, erter, mais, løk, rapsolje,stivelse,solsikkeprotein, salt, druesukker,krydder, aroma.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 240
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Fryst, -18° til -30° C, hvis tint: Kjølig 0 - 4°C
              Holdbarhet etter åpning 30 dager, i godt lukket emballasje, hvis tint: 3 dager
              Del på epost Skriv ut