Nytt EPD

Stabburet

Pizza m/ pepperoni gastronorm 1,4kg

Krt à 7 kg, 5 stk

EPD-nr. 6856561

Ferdigtoppet pizza med pepperoni, helgastronorm

  • Superluftig bunn
  • Enkel og sikker i drift
  • God brutto

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 250 g
Energi 980 kJ 2450 kJ
Energi 233 kcal 583 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
8,9 g
  • 4,4 g
22,3 g
  • 11,0 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
26 g
  • 1,7 g
65,0 g
  • 4,3 g
Protein
    11 g
      27,5 g
        Salt
          1,4 g
            3,5 g

              Tilberedning

              65°C i 90 min

              Bør tines før steking. Konveksjonsovn: 200 °C i ca. 8 min, til kjernetemp. > 72 °C. Pizza kan varmholdes på 65 °C i 90 minutter.

              Ingredienser

              HVETEMEL,vann, OST 20 % (edamer), pepperoni 12 %(storfekjøtt, vann, potetstivelse, krydder, salt, fargestoff(paprikaekstrakt), sukker, druesukker, HVETEFIBER, stabilisator(E450, E451), konserveringsmiddel (E250), antioksidant (E301)),tomatpuré, rapsolje, salt, maltet HVETEMEL, gjær, sukker, krydder,hevemiddel (E450, E500, E341), hvitløk. Kan inneholde spor av SOYA

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei Spor av
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 270
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig 2 - 8°C
              Holdbarhet etter åpning 3 døgn
              Del på epost Skriv ut