Nytt EPD

Stabburet

Pizzabunn gastronorm 720g

Krt à 6,5 kg, 9 stk

EPD-nr. 6850648

Forstekt pizzabunn uten saus, helgastronorm

  • Superluftig bunn
  • Enkel og sikker i drift
  • God brutto
vegetarisk
vegansk

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 90 g
Energi 1103 kJ 993 kJ
Energi 261 kcal 235 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
3,3 g
  • 0,3 g
3,0 g
  • 0,3 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
47 g
  • 0,8 g
42,3 g
  • 0,7 g
Protein
    8,5 g
      7,7 g
        Salt
          0,48 g
            0,43 g

              Tilberedning

              65°C i 60 minutter

              190°C i ca. 10 min

              Ingredienser

              HVETEMEL, vann, rapsolje, maltet HVETEMEL, gjær, salt,sukker, hevemiddel (E450, E500, E341). Kan inneholde spor av SOYA

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei Spor av
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 270
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig 2 - 7°C
              Holdbarhet etter åpning 3 dager
              Del på epost Skriv ut