Stabburet

Stabburet Leverpostei Glutenfri 100g

16 100g bokser i en eske. 16 F-pak i 1 D-pak

EPD-nr. 4857629

Endelig finnes det en glutenfri postei i den gule boksen! Stabburet Glutenfri Leverpostei er en veldig god, saftig og smøremyk postei som heller ikke inneholder melk eller fisk. Nøkkelhullsmerket.

  • Glutenfri
  • Naturlig rik på jern
nokkelhullet

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 20 g
Energi 562 kJ 112 kJ
Energi 135 kcal 27 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
8,9 g
  • 2,1 g
1,8 g
  • 0,4 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
3,7 g
  • 1,7 g
0,7 g
  • 0,3 g
Protein
    10 g
      2,0 g
        Salt
          1,5 g
            0,30 g

              Jern 6,2 mg per 100 g. 45% av referanseinntaket.

              Ingredienser

              vann, svinelever (32 %), svinekjøtt, rapsolje, tapiokastivelse,svinefett, salt, sukker, druesukker, tomatpuré, sitrusfiber,fortykningsmiddel (agar, guarkjernemel), krydder, aroma,surhetsregulerende middel (natriumsitrat, kaliumklorid), antioksidant(askorbinsyre), konserveringsmiddel (natriumnitritt).

              Høyt innhold av mineralet jern

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min 2°C
              Temperatur maks 25°C
              Holdbarhet totalt antall dager 1800
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølt 0 - 4°C
              Holdbarhet etter åpning 3-4 dager
              Del på epost Skriv ut