Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1614 kJ |
Energi | 382 kcal |
Fett
|
9,2 g
|
Karbohydrat
|
57 g
|
Kostfiber |
5,8 g |
Protein |
15 g |
Salt |
1,3 g |
Per 100 g | Per porsjon 70 g | |
---|---|---|
Energi | 972 kJ | 680 kJ |
Energi | 230 kcal | 161 kcal |
Fett
|
6,1 g
|
4,3 g
|
Karbohydrat
|
34 g
|
23,8 g
|
Kostfiber |
3,2 g |
2,2 g |
Protein |
8,3 g |
5,8 g |
Salt |
1,5 g |
1,1 g |
Tilberedning
1. Sett stekeovnen på 225 °C (ved varmluft 215 °C).
2. Bland posens innhold med 2,5 dl vann og rør sammen.
3. Del deigen i to og form 2 boller. Legg på stekebrett med bakepapir. Del hver bolle i 4 med en kniv, uten å skjære helt igjennom.
Bruk litt olje eller mel ved utbaking hvis deigen klisser.
4. Stek på midterste rille i ca. 15 minutter.
5. Avkjøl på rist.
Ingredienser
hvetemel(med melbehandlingsmiddel (askorbinsyre*)), havregryn 6 %, solsikkekjerner 6 %, yoghurt, hvetekli 4 %, solsikkeolje, hevemiddel (bakepulver (dinatriumdifosfat,natriumhydrogenkarbonat, kalsiumfosfat)), rapsolje, glukosesirup, salt,melkeprotein.
Brødskala: Halvgrovt
Grovhet: 32%
*Askorbinsyre er betegnelse for C vitamin
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet