Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1495 kJ |
Energi | 353 kcal |
Fett
|
4,2 g
|
Karbohydrat
|
63 g
|
Protein |
12 g |
Salt |
1,6 g |
Per 100 g | Per porsjon 280 g | |
---|---|---|
Energi | 580 kJ | 1624 kJ |
Energi | 138 kcal | 386 kcal |
Fett
|
4,9 g
|
13,7 g
|
Karbohydrat
|
11 g
|
30,8 g
|
Kostfiber |
1,4 g |
3,9 g |
Protein |
12 g |
33,6 g |
Salt |
0,43 g |
1,2 g |
Tilberedning
1. Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme).
2. Brun 600-800 g kyllingkjøttdeig eller annen kjøttdeig i en gryte eller stor stekepanne. Trekk pannen av varmen. Tøm pulveret over og bland godt. Hell på 10 dl vann under omrøring. For en mer kremet saus erstatt 1 dl vann med melk eller fløte. La det koke 3 minutter.
3. Bruk en ildfast form som rommer 2 liter (ca. 20 x 30 cm). Legg saus og lasagneplater lagvis, 3 lag plater. Begynn og avslutt med saus. Strø over ca. 150 g ost.
4. Stek retten midt i ovnen ca. 30 minutter. Ta lasagnen ut av ovnen og la den hvile 5 minutter før servering.
Server med brød og frisk salat.
Ingredienser
lasagneplater 59 % (fullkorn durumhvete), tomat 14 %,maisstivelse, hvetemel, løk 3 %, olivenolje, aroma, sukker, selleri, krydder, gulrotekstrakt, gulrot, hvitløk, paprika, glukosesirup, salt, rapsolje, ostepulver (smelteost (hvitost, salt), skummetmelk), salt, fargestoff (paprikaekstrakt), melkeprotein, kajennepepper
Helt uten tilsatt palmeolje
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Ja | ||
egg
|
Nei | Spor av | |
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | Spor av | |
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet