Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1501 kJ |
Energi | 354,45 kcal |
Fett
|
4,39 g
|
Karbohydrat
|
64 g
|
Kostfiber |
5,5 g |
Protein |
8,7 g |
Salt |
1,6 g |
Per 100 g | Per porsjon 350 g | |
---|---|---|
Energi | 414 kJ | 1449 kJ |
Energi | 98 kcal | 343 kcal |
Fett
|
3,1 g
|
10,9 g
|
Karbohydrat
|
12 g
|
42,0 g
|
Kostfiber |
0,9 g |
3,2 g |
Protein |
5,4 g |
18,9 g |
Salt |
0,77 g |
2,7 g |
Tilberedning
1. Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme).
2. Rasp 2 gulrøtter (100 g), og kutt 4 sjampinjonger i skiver (150 g). Stek grønnsakene i en stor gryte (5 liter) eller stor stekepanne. Trekk pannen av varmen. Tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på 3 dl vann og 3,5 dl melk under omrøring. Kok opp. Tilsett 1 stor pose (200g) spiseklare spinatblader bland godt og la koke i ytterligere 2 minutter.
3. Bruk en lav ildfast form som rommer 1,5 liter (ca. 20 x 25 cm).
Legg saus og lasagneplater lagvis, 3 lag plater. Begynn og avslutt med saus. Strø over ca. 100 g ost. Husk at du må bruke alle lasagneplatene for et perfekt resultat.
4. Stek retten midt i ovnen ca. 30 minutter. Ta lasagnen ut av ovnen og la den hvile 5 minutter før servering.
Server gjerne med TORO LASAGNE med brød og frisk salat.
Ingredienser
lasagneplater 64% (durumhvete), tomat 7%, hvetemel,maisstivelse, ostepulver (smelteost,(hvitost, salt), skummetmelk), salt, løk, aroma, sukker, rapsolje, urter (oregano, persille, basilikum, timian), krydder, hvitløk, fargestoff(paprikaekstrakt).
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | Spor av | |
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | Spor av | |
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet